Kvidalandstølen Velforening

Kvidalandstølen Velforening

Giljastølen


Dugnad ved skitrekket

MedlemmerPosted by Rolf Birkeland Fri, August 10, 2012 10:07:47
Hei

Gilja Alpin er som kjent nye eiere av trekket og har jobbet hardt i sommer for å legge tilrette for en ny vintersesong. De har bla:

- Klippet/vedlikeholdt hele bakken for busker og annet kratt slik at snøen vil legge seg fortere og bli liggende lenger!

- De har også startet gravingen av ny vei og parkeringsplass for ca 60-70 biler ved trekket.

Gilja Alpin vil også lage en langrennstrase fra vår øvre parkeringsplass (parkeringsplassen ved Råsåvannet) til skitrekket. Gilja Alpin vil da kjøre opp en løype vinterstid slik at det er enklere å gå på langrenn i området.

Vellagene på Giljastølen har sammen med Gilja Alpin ønske om å få satt opp en Gapahuk ved skitrekekt. Denne vil da være tilgjengelig både sommer som vinter for brukere av Giljastølen. Her søker vellagene sammen om midler til gapahuk av SR-Bank.

I den forbindelse har velforeningene fått henvendelse fra Gilja Alpin om vi kan bidra med dugnad den siste lørdagen i høstferien der målet er å bedre bakken, sette opp gapahuken og begynne på langrennsløypen.

Vi møter til dugnad lørdag 13. oktober kl 10:00 ved skitrekket.

Fint hvis dere gir tilbakemelding på om dere stiller.

mvh

Rolf Birkeland

91375227

Kvidaland vel


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.