Kvidalandstølen Velforening

Kvidalandstølen Velforening

Giljastølen


Ang Gilja Vindkraftverk

MedlemmerPosted by Rolf Birkeland Wed, December 03, 2014 15:16:08

Avgjørelsen om Gilja Vindkraftverk er inne i siste og avgjørende runde.

Det ble 30. oktober holdt en ny befaring på Giljastølen, denne gang i forbindelse med Olje- og energidepartementets behandling av klagene på NVEs vedtak om å gi konsesjon til Gilja Vindkraftverk i Gjesdal kommune. (Vi var ikke representert på denne befaringen)

Gjesdal kommune er en viktig faktor her og vi har derfor sendt et eget brev til de for å belyse saken som vi mener er viktig for dem. Dette er sendt fra Advokatfirma Helliesen & co for at vi skulle få med det juridiske her. (Se vedlegg udner)

Advokatfirma Helliesen & co har også sendt brev til Fred- Olsen Renewables AS på vegne av hyttefolket som i runde 1 og runde 2 sendte inn klage på konsesjonssøknaden. (Se vedlegg)

Sender dette til hele velforeningen, selv om jeg det evt er noen av dere som ikke står bak den opprinnelige underskriftskampanjen i sin tid. Hvis vi evt tar dette til retten blir det et gruppesøksmål som krever at hver enkelt gir sin nye støtte her.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.